arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Wednesday, 02 November 2016 22:41

Časopis Story donosi: Zdravkov sin Mario Mamić Ljubušanku zamijenio Gruđankom

Autor: Grude.com | Večernji list Autor: Grude.com | Večernji list

Sin jednog od najmoćnijih ljudi hrvatskog nogometa Mario Mamić proživljava krizu sa svojom suprugom Monikom Kravić, a njegova nova ljubav je, prema navodima Storyija, fatalna grudska ljepotica.

 
Radi se o prelijepoj Tiji Jurčić, kćeri Ljube Jurčića.
 
Ljubavni život zgodne kćeri poznatog političara i ekonomista posljednjih je mjeseci neizostavna tema u hrvatskim medijima. Naime, nakon što se prošle godine razvela od američkog košarkaša Chrisa Warrena nakon pet godina braka i sedam godina veze, s kojim ima petogodišnjeg sina, atraktivna Tia nije dugo samovala. U travnju ove godine nagađalo se o njezinoj vezi s 11 godina starijim Eduardom Bočkajem, na što je on odgovorio kako je njihova veza samo prijateljska, a umjesto ljubavnika babysitter je njezina jedinca Domenica. Zajedno su viđeni i na jednoj modnoj reviji, a Bočkaj je u javnosti tada često viđan s Tijinim sinom.


 
No stvari su se promijenile ovog ljeta kad je Tia na Pagu, navodno, upoznala Marija Mamića koji je, poput nje, prolazio bračne nevolje sa suprugom Monikom s kojom ima dva sina. Kako tvrdi časopis Story, Tia i Mario su se zbližili toliko da danas žive zajedno, a navodno su nedavno bili i u Dubaiju.
 


U razgovoru za tportal bivša gospođa Warren naglasila je kako i dalje ostaje pri odluci da napise o vezi sa sinom Zdravka Mamića ne želi komentirati. Na upit želi li demantirati vezu i dalje je bio isti odgovor:
 
'Ne želim komentirati', rekla  je Tia.

ljportal.com - Ljubuški Portal


Tia Milinović Jurčić, navodno nova ljubav Marija Mamića, pokćerka je ekonomskog stručnjaka i političara Ljube Jurčića. Njena mama Ana bila je jako dobra Jurčićeva prijateljica i kada je otkrila da boluje od neizlječive bolesti, zamolila je Ljubu da se brine o njezinoj kćeri koja je živjela kod djeda i bake. Opisujući svoj odnos s Tijom, Jurčić je jednom prilikom rekao kako imaju dobar materijal za interesantni film.

 

Ljubo je uvijek, pogotovo u njezinim tinejdžerskim godinama, Tiji bio pri ruci, vozio ju je u školu i bio spreman saslušati sve njezine probleme, pogotovo one ljubavne naravi. Kada je Tia 2001. godine rodila sina Domenica, Ljubo je odletio u Bilbao gdje je Tia tada živjela sa suprugom, košarkašem Chrisom Warrenom. Za Chrisa, koji je igrao i za Cibonu, udala se u svibnju 2010. godine na intimnoj ceremoniji tijekom koje je Tia blistala u nježnoj ružičastoj vjenčanici Envy Rooma.

 


– Chris je odlična osoba, nikada ne govori ružno ni o nikome. I moj očuh Ljubo prihvatio ga je odlično jer vidi da je osoba s velikim srcem, neiskvaren, pošten i prije svega jako radišan – rekla je za Index nedugo prije vjenčanja. Jako joj je bilo važno da ima Ljubin blagoslov za ovu vezu i brak jer su njih dvoje jako povezani. Kao što je Ljubo bio Tiji potpora, tako je i ona bila uz njega tijekom njegove kandidature za predsjednika. Prije veze s Chrisom spominjalo se kako se Tia družila i s Denisom Rodmanom tijekom njegovog kratkog boravka u Zagrebu, ali ona je to demantirala i kazala kako između njih dvoje nije bilo ničega. Tijekom braka s Chrisom Tia je živjela u Španjolskoj, Americi i Makedoniji, a odluku da se rastanu donijeli su početkom ove godine. Dulje su razmatrali tu opciju i kada su odlučili podnijeti papire za razvod, nisu htjeli javnosti otkrivati razloge bračnog kraha.

 

Samo nekoliko mjeseci nakon što se rastala, Tia se počela družiti s Eduardom Bočkajem, zajedno su išli i na modne revije, što je odmah potaklo nagađanja da su zajedno. Eduard je u nekoliko prilika viđen i s Tijinim sinom, a on je na navode o ljubavnoj vezi s Tijom kazao da je riječ samo o prijateljstvu.

 

Simpatije između Marija Mamića i Tije rodile su se ovo ljeto na Pagu gdje je Mario ljetovao bez supruge Monike Mamić Kravić i bez sinova Josipa i Jakova.

Read 2547 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering