arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Wednesday, 19 October 2016 23:46

VIDEO: Darijo Kordić oženio sina Vladu

Autor: Dnevni list | LJ::portal Autor: Dnevni list | LJ::portal

Vlado i izabranica njegova srca mlada Maja Džajo vjenčali se u crkvi sv.Ivana Krstitelja u Zagrebu, a svadbena večera priređena je u restoranu Kraljev vrh u Jakovlju. Obred vjenčanja predvodio je biskup Vlado Košić sa još 11 svećenika, a svadbenom slavlju nazočilo je oko 320 uzvanika.

Među njima je bio i veći broj generala, a među njima i Stanko-Baja Sopta, te Mijo Jelić.

Svadbenom slavlju nazočio je i zagrebački gradonačelnik hercegovačkih korijena Milan Bandić, nogometaš Joe Šimunić, te mnogobrojna rodbina i prijatelji, odreda i iz Hercegovine. Društvenim mrežama širi se video u kojem Darija Kordića na svadbi nose na ramenima i pjevaju Thompsonovu pjesmu haškim uznicima „Sude mi“. Uz sina Vladu Dario Kordić sa suprugom Venerom ima još dvije kćerke Mariju i Elizabetu.Dario Kordić (54) bio je potpredsjednik i član predsjedništva Hrvatske zajednice Herceg-Bosne, a kasnije Hrvatske Republike Herceg-Bosne, te jedno vrijeme i predsjednik Hrvatske demokratske zajednice Bosne i Hercegovine (HDZ-BiH). Haški sud je Kordića, nepravedno osudio na 25 godina zatvora.

 

Dario Kordić iz zatvora u Austriji izašao je prije dvije i pol godine, nakon što je u njemu odležao skoro 17 godina- I dok je bio u zatvoru, ali i nakon izlaska Kordić je izjavljivao da su ga u zatvoru sedamnaest godina držali nevina. Thompson ga je u zatvoru često posjećivao, a na koncertima je nosio crnu majicu, sa zatvorskim brojem Darija Kordića.

Read 4512 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering