arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 05 August 2016 11:05

FOTO: Pijani vozač 'pomeo' carinsku kućicu na graničnom prijelazu

Autor: Slobodna Dalmacija Autor: Slobodna Dalmacija

Nesvakidašnja i po mnogo čemu neobična prometna nesreća dogodila se u ranu zoru u petak na graničnom prijelazu Vinjani Donji-Gorica. Negdje oko 4 sata i dvadeset minuta iz pravca Imotskog prema susjednoj Bosni i Hercegovini naišao je jedan vozač s područja Imotske krajine (1975.).

Očito ne prilagođavajući se uvjetima koji se moraju poštovati prilikom prelaska državne granice, izgubio je kontrolu nad automobilom te  se svom silinom zabio u carinsku kontrolnu kućicu. Prije toga razbio je rampu, zaštitnu željeznu ogradu koja je odletjela desetak metara. Prevrnuo je kućicu u kojoj se toga trenutka našao dežurni carinik.

 

Na svu sreću drugi je bio na kontrolnom punktu izvan kućice. Kolika je silina udarca bila svjedoči činjenica da se kontrolna kućica prevrnula, te je tom prilikom i jedan službenik carine lakše povrijeđen. Povrijeđen je lakše, također i vozač automobila, kojemu je prema neslužbenim podacima izmjereno 2 promila alkohola u krvi.

 

On je nakon nesreće priveden u policijsku postaju Imotski do triježnjenja, a nakon toga slijede mu prijave po zakonu o sigurnosti prometa.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Read 3476 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering