arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 21 May 2016 22:22

VIDEO: Rasplesani mladi hercegovački fratar postao hit na internetu

Autor: Lj::portal | hu-benedikt.hr Autor: Lj::portal | hu-benedikt.hr

Rasplesani fratar, koji se odazvao "Hodu za život" u Zagrebu, postao je hit na društvenim mrežama. Veseli fratar je u kratkom vremenskom roku svojim plesom oduševio mnoge.
Kad braniš život izgledaš ovako!

Kad činiš dobro, radostan si. Kad braniš život sretan si jer i sam si živ, a još si sretniji ako možeš izboriti tu sreću za one koji nemaju pravo glasa. To je sve. Život je sve!

 

Hrvatska je vesela, radosna, miroljubiva, a to pokazuje i fratar koji radošću oduševljava Hrvatsku! Pogledajte kako pleše i uveselite si dan! Bravo za Hrvatsku, bravo za nerođene, bravo za obitelj. Organizatori javljaju da je na Hodu za život preko nevjerojatnih 15 tisuća ljudi! To je je tako kad Bog djeluje u ljudima!

 

Danas, u subotu, 21. svibnja 2016., održan je prvi Nacionalni Hod za život. Pod geslom „Za život, obitelj i Hrvatsku“ hodalo se od Trga kralja Tomislava do Trga bana Jelačića.

 

Hod je organizirala građanska inicijativa „Hod za život“ koju čine brojni pokreti, udruge poput SKAC-a, U ime obitelji, Molitvene zajednice Srce Isusovo, Neokatekumenski put te brojne obitelji i pojedinci.

 


“Svi oni ovim miroljubivim hodom žele izraziti optimizam i svratiti pozornost na dostojanstvo i vrijednost svakog ljudskog života od začeća do prirodne smrti te potrebu da država konkretnim društvenim i ekonomskim mjerama podupire djecu, žene i muškarce koji žele biti roditelji, imati obitelji, omogućujući svima onima koji vole i žele djecu – da ih i imaju. U povorci je prema procjenama policije sudjelovalo više od 15 000 ljudi“, istaknuli su iz organizacije Hoda za život.

Read 13483 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering