arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 13 February 2016 19:03

Bizaran politički sukob u Vrgorcu: Je li gradonačelnik Grljušić sudjelovao u kvizu Potjera tijekom svog radnog vremena?

Autor: dalmatinskiportal.hr Autor: dalmatinskiportal.hr

Bizarna prepirka odvija se preko Facebooka između gradonačelnika i predsjednika Gradskog vijeća Vrgorca. HDZ-ov gradonačelnik Rudolf Grljušić sudjelovao je u kvizu 'Potjera', emitiranom 4. veljače na HRT-u.


- Gradonačelnik Rudolf Grljušić sudjelovao je u kvizu Potjera. Snimanje kviza odvijalo se tijekom vikenda u Zagrebu. Gradonačelnik je tamo otputovao autobusom u svoje privatno vrijeme i pokazao zavidno znanje na čast i ponos Vrgorca - objavio je HDZ Vrgorac na svojoj Facebook stranici, u tekstu s nizom 'epiteta' na račun predsjednika Gradskog vijeća iz redova Nezavisne liste mladih Ante Pranića.


No, Pranić se potrudio, poslao je dopis HRT-u i dobio odgovor u kojem urednik 'Potjere' Igor Grković navodi da je 306. emisija u kojoj je sudjelovao gradonačelnik Vrgorca snimana u četvrtak 21. siječnja.

 

- Ako laže koza, ne laže rog. Emisija je snimana u četvrtak za vrijeme radnog vremena, a gradonačelnik nije bio na poslu ni u petak - poentirao je Pranić.


Sukob Grljušića i Pranića zanimljiv je i s aspekta suradnje HDZ-a i MOST-a na državnoj razini. Naime, Nezavisna lista mladih na parlamentarnim izborima je podržala platformu Bože Petrova, a sam Pranić je bio jedan od izbornih koordinatora MOST-a u X. izbornoj jedinici.

Read 1390 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering