arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 27 December 2015 20:21

Stiže zimsko vrijeme: Prvi ovosezonski snijeg na Novu godinu

Autor: Brotnjo.info Autor: Brotnjo.info

Ove godine veći dio Europskog kontinenta prošao je bez bijelog Božića. Umjesto uživanja u snježnim radostima, mnogi su uživali u šetnjama i ispijanjima kave na suncu. Takvo suho i stabilno vrijeme zadržat će se još nekoliko dana.

Velika većina mjesta ovog mjeseca nisu dobila ni kap kiše ni snježnu pahulju, stoga je još jedan meteorološki rekord na vidiku s obzirom da do kraja mjeseca oborina neće biti.

Stabilna anticiklona, odnosno polje visokog tlaka zraka, pratit će nas i do kraja godine, što znači da se vrijeme neće bitno promijeniti u odnosu na prethodne dane. Sljedeća četiri dana i dalje će biti toplo za dio godine, osobito u popodnevnim satima na Jadranu i u gorju. Slaba do umjerena bura će u srijedu lagano početi snižavati temperature zraka, a pravo zahlađenje možemo očekivati upravo u novogodišnjoj noći!

 

Iako su moguće promjene, čini se kako bi ljubitelji snijega mogli doći na svoje za Novu godinu, bar u višim planinskim područjima gdje se predviđa pad prvih ovosezonskih pahulja...

Read 1571 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering