arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 26 November 2015 00:17

Sanaderov izlazak iz Remetinca zapalio facebook

Autor: Brotnjo.info Autor: Brotnjo.info

Bivši šef HDZ-a i premijer, Ivo Sanader nakon što je protekle tri godine proveo u zatvoru, danas je izašao na slobodu. Odlučio je tako Županijski sud nakon što je Ustavni sud zaključio da je Vrhovni sud Sanaderu nezakonito produljio istražni zatvor kada je 30. rujna 2015.

ukinuo nepravomoćnu prvostupanjsku presudu u slučaju Fimi media.


- Ne poznajem nijedan slučaj na kojemu se čovjeku sudi u pet različitih postupaka. Da se to spojilo ja bi bio na slobodi. Ako protiv jednog čovjeka postoje postupci koji se vode i na samo dva suda, oni se spoje i prebace na jedan sud. To nije učinjeno kod mene i to je kršenje mojih ustavnih prava. Nisam ogorčen, ali sam nezadovoljan da se nešto tako može dogoditi. Politiku neću komentirati, njome se više ne bavim. Koncentrirat ću se na postupke. Zadovoljan sam kako se postupalo sa mnom u zatvoru, kazao je Sanader po izlasku iz zatvora i dodao kako je protiv njega montiran politički proces za kojeg odgovornom smatra Jadranku Kosor.

 

 - Ona je naredila moj progon Mladen Bajiću, a on ju je morao poslušati, kazao je Sanader.

Upitan je li ukrao novac, kazao je kako ništa nije dokazano.
Na pitanje ima li političkih ambicija odgovorio je 'ne' te kazao kako će sutra nastaviti pripreme za nastavak procesa.

 

Trenutno najpopularnija Facebook grupa 'Ćaća se vraća', koju je osnovalo osam Splićana nakon pobjede Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima, doslovno je eskplodirala nakon što je Vrhovni sud ukinuo presudu Ivi Sanaderu. Razne fotomontaže zatrpale su i druge društvene mreže, komentari se broje u tisućama.

Read 1652 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering