kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 28 Ožujak 2014 15:05

Zajedničkim snagama prikupljaju stari papir

Autor: Antonija Bradvica | Dnevni list Autor: Antonija Bradvica | Dnevni list

Regionalna dječja škola nogometa NK Sloga Ljubuški u suradnji s ALBA-om započela je s realizacijom akcije prikupljanja starog papira.


Akcija je započela u proteklu subotu kada je na gradski stadion Babovac dopremljen kavez za odlaganje papira. Spomenuta akcija traje do sutra kada će prikupljene količine starog papira odvesti ALBA.
Čak ni ovako loše vremenske prilike nisu omele polaznike škole nogometa i njihove trenere da i ovih dana marljivo prikupljaju papir te ga donose na stadion. Ovu marljivu družinu smo posjetili u OŠ Marka Marulića kada su u suradnji sa svojim vršnjacima prikupljali papir. Naravno, spomenutu akciju su pozdravili iz ove osnovne škole, navodeći kako su uvijek na raspolaganju za ovakve prigode. Akcijom je bio oduševljen i jedan od trenera Regionalne dječje škole nogometa Damir Vučić, koji je istaknuo da se djecu od malih nogu mora osim u sportskom, odgajati i u ekološkom duhu. “Djeca su rado prihvatila ovaj poziv, skupljala su papir cijeli tjedan i bila su oduševljeni ovom idejom i meni je posebno drago vidjeti da djeca ozbiljno shvaćaju ovakve hvalevrijedne akcije”, rekao je Vučić.


Još danas će djeca i treneri prepoznatljivim kombijem Sloge obići pojedine tvrtke koje su im izašle u susret, kao i ostale škole u ljubuškoj općini, a svi zainteresirani mogu dopremiti stari papir na Babovac.
Za kraj kažimo kako će sav prihod od prodaje staroga papira ići za financiranje Regionalne dječje škole nogometa NK Sloga Ljubuški koju trenutačno pohađa više od 300 polaznika.  

 

Pročitano 1659 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering