kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 28 Ožujak 2014 15:04

Uspješan nastup mlade karatašice Branke Bebek u Splitu

Autor: Šipovača portal Autor: Šipovača portal

Uz uspješne karatiste, Šipovača ima i svoje mlade karatistice koji su podjednako uspješni kao i njihovi vršnjaci. U to nas je uvjerila Branka Bebek, članica Karate kluba Klobuk.

Naime, u nedjelju, 23. ožujka u Splitu je održano karate natjecanje "Kup Jadrana 2014". Na ovom međunarodnom karate natjecanju nastupilo oko 600 natjecatelja iz C. Gore, Hrvatske i BiH, a među njima i članovi KK Klobuk za koji Branka nastupa. U veoma jakoj konkurenciji, mlada karatistica je osvojila odlično drugo mjesto.

 

Pored ovog uspjeha, ostvarila je odlične rezultate i na prethodnim takmičenjima od kojih valja istaknuti takmičenja u Ljubuškom i Čitluku gdje je također osvajala druga mjesta.

Branka je desetogodišnja učenica petog razreda osnovne škole, a karate trenira već četvrtu godinu. Kako kaže, pored roditelja i trenera, najveća joj je podrška tetka Josipa koja je bodri na takmičenjima i ohrabruje pred mečeve.

Pored Branke, još jedan šipovački predstavnik zabilježio je odličan nastup na Kupu Jadrana. Riječ je o mladom Robertu Čuljku, Šipovčanu po majci, koji također nastupa za KK Klobuk.

Nema odmora za naše mlade nade karatea koji se već sada pripremaju za idući nastup koji će se održati u nedjelju, 6. travnja u Rami.

Našim mladim zvijezdama čestitamo na uspjesima, te im želimo još mnoštvo odličnih rezultata u nastavku karijere.

Pročitano 1449 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering