kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 07 Rujan 2016 16:39

Danas prvi nastup Izviđač Central osiguranja u Seha – Gazprom ligi

Piše: izvidjac.com Piše: izvidjac.com

Rukometaši Izviđač Central osiguranja danas u 18,00 sati po srednjoeuropskom vremenu (19,00 sati po bjeloruskom) igraju utakmicu 1. kola SEHA - GAZPROM regionalne lige protiv momčadi Meshkov Bresta.


Ekipa Izviđača, jučer, rano ujutro, je avionom iz Sarajeva, preko Beča, otputovala do Varšave odakle su autobusom sinoć kasno stigli u bjeloruski Brest. Put iz Ljubuškog do Bresta se trajao je skoro 24 sata tako da su naši rukometaši sinoć oko ponoći stigli na odredište.
Ekipa je jutros obavila trening u dvorani u Brestu i svi s nestrpljenjem iščekuju večerašnju utakmicu, protiv jakog protivnika. Ekipa Meškova je sastavljena od iskusnih internacionalaca i veliki je favorit u utakmici s Izviđačem.Sudionici večerašnjeg meča su izjavili:
Sergey Bebeshko, trener Meshkova:
Ovo će biti naš prvi službeni nastup doma u SEHA Gazprom ligi ove sezone. Ne znamo mnogo o Izviđaču, ali bh. prvak ima mnogo mladih i ambicioznih igrača, tako smo se za njih vrlo ozbiljno pripremili. Svi moji igrači spremni za igru, osim Stojković koji je prehlađen, ali možda i on bude u sastavu.Zdenko Grbavac, trener Izviđač CO:
Moja momčad je spremna za početak SEHA Gazprom lige. Svi igrači s nestrpljenjem iščekuju svoj prvoj nastup u Seha Gazprom ligi. Imamo dosta informacija o našem današnjem protivniku koji je svakako vrlo kvalitetna ekipa, ali ako nam se ukaže prilika nadam se da ćemo je iskoristit.Maxim Babichev, igrač Meshkova:
Ne smijemo podcjenjujti bosanskohercegovačkog prvaka, ali isto tako mi imamo imperativ pobijede u svim utakmicama u Brestu, tako i protiv Izviđača. Morat ćemo dati svoj maksimum da dođemo do pobjedu, ne očekujem laganu utakmicu.


Matej Hrstić, igrač Izviđač CO:
Mi smo spremni i mislim da nećemo razočarati naše navijače. Što se tiče utakmice protiv Meshkova mogu obećati da ćemo dati sve od sebe kako bi postigla dobar rezultat, iako to neće biti lako. Svjesni smo da Meshkov ima veliko iskustvo igranja u SEHA Gazprom lige.

 ljportal.com - Ljubuški Portal

Pročitano 1451 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering