kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Srijeda, 04 Svibanj 2016 09:45

Josip Artuković gradi trenersku karijeru u Irskoj: "Mislim da se više neću boriti"

Autor: profightstore.hr Autor: profightstore.hr

Borac čije ime većina MMA fanova s ovih prostora dobro poznaje, Josip Artuković, već neko vrijeme nije ušao u ring ili kavez u ulozi aktivnog borca. Nismo ga vidjeli u akciji od prošlogodišnjeg nastupa na eventu M-1 Challenge 60, gdje je poražen od Denisa Henjuka.

Je li to bio njegov posljednji nastup? Josip nam je otkrio da možda i je, a na kontakt nas je potaknula želja da saznamo čime se Arti bavi u posljednje vrijeme. I saznali smo.

 

Josip gradi trenersku karijeru u Irskoj, gdje se preselio s obitelji prije sedam mjeseci. Gym u kojem radi kao BJJ trener se zove KKC GYM Cabra, nalazi se u Dublinu i udaljen je 7-8 kilometara od SBG Ireland dvorane, iz koje dolazi Conor McGregor.

 

Josip, inače vlasnik scorea 11-4, prije posljednjeg poraza ostvario je četiri trijumfa, dok je jedan meč završio "no contestom." Prije nekoliko mjeseci je bio drugi na Irish Open GI BJJ natjecanju, a u finalu je poražen od Slovenca Mihe Perhaveca.

 

MMA mirovina nije stopostotna, jer jedna mogućnost za nastup još uvijek postoji.

 

"Dogovaram da dođe organizacija Celtic Gladiator u Ljubuški, 16. listopada, i ja bih trebao nastupiti ali još ću razmisliti o svemu," otkrio je za Profightstore.

 

Josip je do sada organizirao četiri Arti Fighting Championship eventa, i kaže da će ih biti još.

 

 

Pročitano 1319 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering