kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Nedjelja, 01 Svibanj 2016 10:22

Pobjeda nogometašica Sloge nad Željezničarom

Autor: facebook.com/ŽNK-Sloga-Ljubuški Autor: facebook.com/ŽNK-Sloga-Ljubuški

Jučer je na stadionu Babovac odigrano XII. kolo Prve ženske lige FBiH, u kojem su naše cure ugostile ekipu Željezničara iz Bosanske Krupe. Unatoč tome što je Željezničar imao epitet favorita zbog borbe za prvaka lige, naše cure su svojom željom i trudom uspjele svladati gošće i ostaviti 3 boda u Ljubuškom.

Naše cure su povele golom Dedaj koja je udarcem glavom nakon nabačaja iz kornera zatresla mrežu gostiju.

 

Cure su nastavile čvrstom obranom i tražile priliku za povećanje vodstva. Odličnu priliku imala je ponovno Dedaj koja se oslobodila svojih čuvara te dolazi sama pred golmanicu gostujućih, koja oštrim startom zaustavlja nalet naše napadačice. U ovom okršaju golmanica je zaradila izravni crveni, a naša igračica morala je zbog povrede napustiti teren. Gošće su poslije izjednačile, pogotkom iz slobodnjaka. Na poluvrijeme se otišlo s rezultatom 1:1.

 


U drugom poluvremenu su obe ekipe imale izgledne šanse za gol, ali ovaj put su slogašice bile sretnije, pogotkom Korać koji se ispostavio ključnim za ovako važnu pobjedu nad favoriziranim Željezničarom.

 


Zahvaljujemo se publici koja nas je došla bodriti!

 

 

ŽNK Sloga- ŽNK Željezničar 2:1 (1:1)

 

ŽNK Sloga Ljubuški: V.Ereš, P.Skoko, A.Matić, N.Barbarić, J.Ereš, G.Krasić (M.Bradvica), K.Matić, V.Medić (M. Šarac), M.Dedaj (B. Milićević), I.Korać, L.Čepo.
Trener: Josip Brajković

 

Pročitano 534 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering