arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Wednesday, 27 April 2016 12:25

Ljubušacima dva zlata i tri srebra na državnom prvenstvu za mlade boksače

Autor: D. Musa | Večernji List Autor: D. Musa | Večernji List

Veliki uspjeh na Državnom prvenstvu u boksu za mlade ostvarili su članovi Boksačkog kluba Ljubuški. U konkurenciji mladih, bivši junior Ivan Majić osvojio je naslov državnog prvaka u velter kategoriji do 69 kilograma.

 

 

Zadovoljni rezultatima

U istoj konkurenciji naslovom se okitio i poluteškaš Patar Nosić, kategorija do 81 kilograma. Uz dva zlata mladi Ljubušaci su osvojili i tri srebra. U konkurenciji školaraca, u dobi od 11 do 14 godina, Dominik Šimović bio je drugi, a dva druga mjesta – Martin Raspudić i Dominik Šiljeg, osvojili su i u konkurenciji juniora, u dobnoj skupini od 14 do 16 godina.

 

- Prezadovoljan sam nastupom svih naših boraca. Dvije zlatne i tri srebrne medalje veliki su uspjeh našeg malog kluba. Mogu reći kako odličan dojam nisu ostavili samo prvaci, nego i momci koji su osvojili srebrne medalje. Nisu oni bili podređeni u finalnim borbama u odnosu na konkurenciju, odlučivale su samo nijanse, kazao nam je Miro Jerković, trener Boksačkog kluba Ljubuški.

 

 

Talent u Hercegovini

Imajući u vidu kako su manje-više bili uspješni i ostali hercegovački klubovi, trener Miro Jerković ističe kako se time potvrđuje konstatacija o iznimnom talentu Hercegovaca ne samo za boks, nego za borilačke sportove uopće. Ostaje vidjeti kako će se u budućnosti razvijati natjecatelji iz ovoga kluba.

 

Read 820 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering