arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 08 April 2016 09:52

Martina Kraljević: Sve osim naše pobjede u subotu za nas bi bio neuspjeh

Autor: izvidjac.com Autor: izvidjac.com

U subotu je na rasporedu 17. kolo Premijer lige u rukometu za žene. Rukometašice Izviđača, nakon niza od šest uzastopnih pobjeda u prvenstvu i dvije pobjede u KUP-u, i minimalnog poraz u Tuzli od Jedinstva Adler, dočekuju ekipu Katarine iz Mostara.

Utakmica u Tuzli je bila rezultatski neizvjesna do samog kraja. Rukometašice Izviđač, iako su imale zadnji napad za poravnanje rezultata, nisu uspjele doći do boda.

Odličnim igrama u proljetnom dijelu prvenstva u ekipi Izviđača istakla se Martina Kraljević, kojoj je trenerica Kornelija Klinac ukazala povjerenje, a ona ga je iskoristila. Za viđenje njene igre i igre njene ekipe upitali smo Martinu.
Dobro smo trenirale i pripremale se za nastavak prvenstva. Plod takvog pristupa su i dobri rezultati. Čini mi se da je puno bolja atmosfera i komunikacija među nama, a i u klubu, također, doprinijela našim dobrim igrama i rezultatima. Zadovoljna sam svojim igrama, ali isto tako sam svjesna da još puno moram trenirati i raditi da bi napredovala i opravdala ukazano povjerenje, rekla je Martina.

Što očekuješ od subotnje utakmice protiv ekipe Katarine koja se grčevito bori za opstanak u ligi i koja vam je ostala dužnik zbog poraza u jesenjem dijelu prvenstva.
Naš cilj i naše ambicije su takve da u svaku utakmicu ulazimo da pobijedimo, što znači da ćemo s takvim ambicijama ući i u utakmicu u subotu protiv Katarine. Respektiramo Katarinu, ali mislim da sve osim naše pobjede za nas bi bilo neuspjeh, zaključila je mlada Martina Kraljević.

Utakmica između rukometašica Izviđača i Katrine igra se u subotu, 09.04.2016. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 19,00 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašicama da ostvari pobjedi u ovom susretu.

 

ljportal.com - Ljubuški Portal

Read 733 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering