arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Tuesday, 05 April 2016 08:21

VIDEO: Mirko Alilović nakon obrane naslova SEHA lige: Vratit ću se još jači i bolji!

Piše: vecernji.ba Piše: vecernji.ba

Mirko Alilović bio je junak pobjede Veszprema protiv Vardara (28:26) u finalu SEHA lige jer u posljednjim minutama skupio je nekoliko bravuroznih obrana te potvrdio da su zli jezici u krivu kad ga otpisuju. No njihove riječi ga bole, nakon slavlja se rasplakao pred kamerama.

Na pitanje novinara Balkan Handballa o reprezentaciji, Alilović je emotivno reagirao. Suze su krenule, priznao je da mu je teško.

 

– Nije mi lako, ali želio bih zahvaliti publici u Varaždinu kako me je dočekala. Ovo nije moja konačna odluka oko igranja za reprezentaciju. Razlozi mojeg neigranja nisu rukometni. Meni je moja obitelj iznad svega i da se njih napada zbog mene, ne pada mi na pamet. Za reprezentaciju sam uvijek davao sve od sebe i igrao svim srcem – kazao je Mirko Alilović i nastavio:

 

– U Veszpremu branim dobro i, što je najvažnije, branim s osmijehom na licu. Stvarno ne znam što me koči kada branim za Hrvatsku.

 

Uistinu, njegove predstave na Europskom prvenstvu ove godine u siječnju, na kojem je Hrvatska osvojila broncu, nisu bile na razini koja bi zadovoljila njega samoga ili navijače. Upravo zbog toga ga se i mnogo prozivalo, a neki su otišli toliko daleko i vrijeđali ga direktno pred obitelji na društvenim mrežama. Teško je ostati imun na to...

 

 

 
Mirko Alilović između od osmeha do suza posle osvajanja SEHA G...

SEHA FINAL4: Mirko Alilović od osmeha do suza posle osvajanja SEHA GAZPROM Lige

Posted by Balkan-Handball.com on 3. travnja 2016
Read 1160 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering