arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Saturday, 10 May 2014 13:31

FOTO: U Čitluku održana manifestacija "Novinar godine"

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Tradicionalna godišnja manifestacija Društva novinara u BiH - "Novinar godine", održala se sinoć u hotelu "Brotnjo" u Čitluku. Manifestacija je organizirana u povodu Svjetskog dana slobode medija.

Kao i na prethodnim i na 19-oj po redu manifestaciji "Novinar godine" proglašeni su najbolji u pet kategorija – pisanog, odnosno printanog, radijskog i televizijskog novinarstva. Četvrta po redu je nagrada za životno djelo, a najvažnija "Novinar godine". Izbor najboljih vršio je Ocjenjivački sud, u stvari prošireni Upravni odbor Društva novinara, na prijedlog redakcija, pojedinaca i članova.


Ovogodišnje priznanje "Novinar godine" pripalo je Senadu Hadžifejzoviću, uredniku i voditelju Centralnog dnevnika koji se emitira na FACE TV.
Godišnja nagrada za životno djelo otišla je u ruke Saliha Brkića za višedesetljetni novinarski rad.
Nagrade su dodijeljene u još tri kategorije. Suzana Mijatović, novinarka Slobodne Bosne dobitnica je nagrade za tiskano novinarstvo. Nagradu za radijsko novinarstvo u 2013. godini osvojila je redakcija Stari Grad iz Sarajeva, dok je priznanje u kategoriji TV novinarstvo pripala Sinanu Šariću, novinaru Federalne televizije, autoru serijala "DŽema" o životu Džemala Bijedića.

 

Hotel "Brotnjo" bio je sinoć  stjecište novinara iz cijele BiH. Nakon svečanosti proglašenja najboljih uslijedila je novinarska zabava, tijekom koje je posjetitelje zabavljala grupa "Modra rijeka" iz Čitluka.


Read 2289 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering