arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Friday, 23 December 2016 08:34

Manuela Ševo: Hvala svima koji su me podržali, ovo je pobjeda svih nas

Djevojčica iz Bosanske Krupe Hana Bužimkić pobjednica je glazbenog natjecanja “I djeca znaju pjevati 2016.”. Nastupilo je 25 natjecatelja iz raznih krajeva BiH, a pobjednica je osvojila nagradno putovanje u Disneyland.

Radi se o projektu koji je zamišljen kao mali Eurosong, a finalno natjecanje je održano u nedjelju u Domu mladih u Sarajevu. Audicije su bile u Mostaru, Donjem Vakufu, Zenici, Bijeljini, Banja Luci, Tuzli, Bihaću i Sarajevu.

 

Ponosni navijači

 

Ljubuški je na natjecanju imao svoju predstavnicu. Među 25 najboljih mladih izvođača iz BiH nastupila je i Manuela Ševo učenica 8. razreda iz Ljubuškog.

Natjecanje je izravno prenosila BHT1, a Manuela je izvanredno otpjevala pjesmu „Nije nam se dalo“ Maje Marković uz odličan scenski nastup. Prava je šteta što nije nastupila s nekom „hitoidnijom“ skladbom neke „top“ pjevačice.

Manuelu je u Sarajevo pratilo tridesetak navijača, a prijevoz je osigurala Općina Ljubuški. Mnogi su prijenos pratili preko malih ekrana, navijali i glasovali za ovu mladu natjecateljicu.

 

Odlična atmosfera

 

Manuela se iz Sarajeva vratila prezadovoljna i puna dojmova.

„Atmosfera je bila na vrhunskoj razini , moji navijači su bili fantastični. Bilo nas je oko 30-ak. Put je prošao odlično, u autobusu je vladala sjajna atmosfera , svi moji najdraži su bili uz mene, a oni koji nisu mogli doći su me pratili i navijali za mene preko malih ekrana. Odlično sam se provela, sprijateljila se s divnim osobama, svi smo ostali u kontaktu. Zahvalila bih svima koji su me na bilo koji način podržali, glasovali za mene, kao i vama što ste promovirali ovaj projekt. Nastupilo je 25 natjecatelja, a samo je jedan od nas mogao pobijediti. U stvari, mi smo zapravo svi pobjednici samim time sto smo došli do finala“, kazala je, među ostalim, Manuela u razgovoru za Radio Ljubuški.

Read 2081 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering