kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Petak, 23 Prosinac 2016 08:34

Manuela Ševo: Hvala svima koji su me podržali, ovo je pobjeda svih nas

Piše: Radio Ljubuški Piše: Radio Ljubuški

Djevojčica iz Bosanske Krupe Hana Bužimkić pobjednica je glazbenog natjecanja “I djeca znaju pjevati 2016.”. Nastupilo je 25 natjecatelja iz raznih krajeva BiH, a pobjednica je osvojila nagradno putovanje u Disneyland.

Radi se o projektu koji je zamišljen kao mali Eurosong, a finalno natjecanje je održano u nedjelju u Domu mladih u Sarajevu. Audicije su bile u Mostaru, Donjem Vakufu, Zenici, Bijeljini, Banja Luci, Tuzli, Bihaću i Sarajevu.

 

Ponosni navijači

 

Ljubuški je na natjecanju imao svoju predstavnicu. Među 25 najboljih mladih izvođača iz BiH nastupila je i Manuela Ševo učenica 8. razreda iz Ljubuškog.

Natjecanje je izravno prenosila BHT1, a Manuela je izvanredno otpjevala pjesmu „Nije nam se dalo“ Maje Marković uz odličan scenski nastup. Prava je šteta što nije nastupila s nekom „hitoidnijom“ skladbom neke „top“ pjevačice.

Manuelu je u Sarajevo pratilo tridesetak navijača, a prijevoz je osigurala Općina Ljubuški. Mnogi su prijenos pratili preko malih ekrana, navijali i glasovali za ovu mladu natjecateljicu.

 

Odlična atmosfera

 

Manuela se iz Sarajeva vratila prezadovoljna i puna dojmova.

„Atmosfera je bila na vrhunskoj razini , moji navijači su bili fantastični. Bilo nas je oko 30-ak. Put je prošao odlično, u autobusu je vladala sjajna atmosfera , svi moji najdraži su bili uz mene, a oni koji nisu mogli doći su me pratili i navijali za mene preko malih ekrana. Odlično sam se provela, sprijateljila se s divnim osobama, svi smo ostali u kontaktu. Zahvalila bih svima koji su me na bilo koji način podržali, glasovali za mene, kao i vama što ste promovirali ovaj projekt. Nastupilo je 25 natjecatelja, a samo je jedan od nas mogao pobijediti. U stvari, mi smo zapravo svi pobjednici samim time sto smo došli do finala“, kazala je, među ostalim, Manuela u razgovoru za Radio Ljubuški.

Pročitano 2031 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering