arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Sunday, 09 March 2014 15:42

Izvrstan nastup Plesna Škola DanceFactory na 'Mediteran kup'

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Više od tisuću plesača iz BiH i Crne Gore sudjelovalo je u subotu u Mostaru na "Mediteran kupu - ProDance Challenge 2014".

U ovom natjecanju sudjelovalo je 20 plesnih klubova i studija sa više formacija, u više kategorija i sa raznim koreografijama.
Cjelodnevna manifestacija u dvorani na Bijelom brijegu okupila je plesače i plesačice u svim starosnim kategorijama, a izvodile su se razne plesne kategorije od breakdancea, hip-hopa do standardnih plesova i baleta.
Plesne vještine svih natjecatelja ocjenjivali su Olja Jovanović (Srbija), Mia Rakočević (Crna Gora), Slaviša Sredanović (BiH), Dejan Brkić (BiH) i Nataša Jekić (BiH).

 

Na plesnom turniru u Mostaru je sudjelovala  i Plesna Škola DanceFactory. Mala skupina od 4-6 godina u kategoriji STREET SHOW je osvojila 1. mjesto, a druga skupina od 5-8 godina je osvojila 2.mjesto u kategoriji CHEERLEADING. Starije skupine su također bile odlične.
Ekipa u kategoriji HIP-HOP u oštroj konkurenciji  je izborila 3.mjesto, a druga skupina u kategoriji STREET DANCE  je osvojila 1.mjesto.

 

Read 1637 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering