kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Subota, 05 Srpanj 2014 12:41

NAJAVA: Večeras koncerat Tamburaškog orkestra Šurmanci u Ljubuškom

Autor: LJ::portal Autor: LJ::portal

Danas, u subotu, 05. srpnja 2014. god. u 20 sati na Trgu domovinske zahvalnosti, iza zgrade Općine održat će se koncert Tamburaškog orkestra Šurmanci, u sklopu ciklusa koncerata „Večernji zvon 2014.“ Pozivamo sve građane Ljubuškog da opušteno izađu u grad i prošetaju do Trga s obitelji ili s društvom, i dožive nešto lijepo i nesvakidašnje.

Pored koncerata u Međugorju, Čitluku i Čapljini TO Šurmanci ciklus koncerata zaokružit će nastupima u Ljubuškom i Mostaru. Organizator ovog koncerta u Ljubuškom je Osnovna glazbena škola "Ljubuški."

Što nas bude više na Trgu i oko trga, biti ćemo bolji domaćini.


Tamburaški orkestar Šurmanci osnovan je u ožujku 2012. godine na inicijativu fra Marinka Šakote. Od tada orkestar je vrijedno vježbao i postao neizostavan dio svih važnijih događanja u župi Međugorje kojoj maleno selo Šurmanci pripada. Vrijedno vježbajući dvije i pol godine pod vodstvom prof. Davora Markote orkestar je došao na razinu da može upriličiti cjelovečernji samostalni koncert ispunjen zanimljivim repertoarom, od ozbiljne i klasične glazbe, preko tradicionalne, pa sve do popularne i zabavne glazbe.

 

gl

 

Pročitano 1410 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering