kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Utorak, 01 Srpanj 2014 14:21

Koncerati Tamburaškog orkestra Šurmanci u Čitluku Mostaru, Čapljini i Ljubuškom

Autor: citluk.ba Autor: citluk.ba

Tamburaški orkestar Šurmanci osnovan je u ožujku 2012. godine na inicijativu fra Marinka Šakote. Od tada orkestar je vrijedno vježbao i postao neizostavan dio svih važnijih događanja u župi Međugorje kojoj maleno selo Šurmanci pripada.

 


Iza Tamburaškog orkestra Šurmanci brojna su gostovanja u zemlji i inozemstvu, a orkestar ovih dana priprema ciklus koncerata „Večernji zvon 2014.“ Ciklus koncerata započinje koncertom1. srpnja u Dvorani Ivana Pavla II (žuta dvorana).


Pored koncerta u Međugorju orkestar će u našoj općini u sklopu ciklusa koncerata nastupiti i 3. srpnja u Hotelu Brotnjo. Ovaj koncert održat će se u organizaciji Ogranka Matice hrvatske u Čitluku, a početak koncerta najavljen je za 20 sati.

Planirani su i koncerti u Čapljini 4. srpnja u hotelu Mogorjelo, te u Ljubuškom 5. srpnja u dvorištu Općine.

Koncerti počinju u 20 sati, a ulaz na sve koncerte je besplatan.

Vrijedno vježbajući dvije i pol godine pod vodstvom prof. Davora Markote orkestar je došao na razinu da može upriličiti cjelovečernji samostalni koncert ispunjen zanimljivim repertoarom, od ozbiljne i klasične glazbe, preko tradicionalne, pa sve do popularne i zabavne glazbe.  Pored koncerata u Međugorju i Čitluku TO Šurmanci ciklus koncerata zaokružit će nastupima u Mostaru, Čapljini i Ljubuškom.

Pročitano 1473 puta
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

dos locos 2

ding inzenjering