arhiva baner 728x90

kerametal 17 1 17

lj 6 10 16 arox

euroherc

alba

SFbBox by psd to wordpress

Thursday, 14 April 2016 09:24

Osumnjičen za otuđivanje službenih dokumenata iz JP Parkovi d.o.o. Ljubuški

Autor: UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH | mupzzh.ba Autor: UPRAVA POLICIJE MUP-a ŽZH | mupzzh.ba Foto: ljportal.com

Jučer u 16:00 sati u PU Ljubuški je pristupila službena osoba – djelatnik (30) JP Parkovi d.o.o. i prijavila da je taj dan u 12:20 sati u prostorije JP Parkovi d.o.o. pristupio T. B. (52) i zatražio na uvid te presliku službenih dokumenata koji se odnose na natječaj za mjesto direktora navedenoga poduzeća.


Prema navodima iz prijave 30-godišnji djelatnik JP Parkovi d.o.o. je T. B.-u predao na uvid službenu dokumentaciju, istu je kopirao te je T. B.-u rekao da mu istu ne može predati bez odobrenja Nadzornog odbora nakon čega je ušao u ured da se telefonski konzultira s članovima Nadzornog odbora što je T. B. (52) iskoristio te se udaljio sa službenim dokumentima bez odobrenja službene osobe JP Parkovi d.o.o.

 


O navodima iz prijave izvijestili smo dežurnog županijskog tužitelja koji je ocijenio da opisane radnje sadrže obilježja kaznenog djela Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a F BiH te je naložio poduzimanje radnji u cilju dokumentiranja izvršenog kaznenog djela.
Policijski službenici saslušali su 30-godišnju službenu osobu JP Parkovi d.o.o. u svojstvu svjedoka a potom su pozvali T. B. (52) u službene prostorije gdje je isti, u nazočnosti branitelja, saslušan u svojstvu osumnjičenika na okolnosti izvršenja kaznenog djela Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a F BiH i gdje je od istoga, uz izdanu potvrdu, oduzeta navedena dokumentacija.

 


Nakon kompletiranja predmeta PU Ljubuški će podnijeti Županijskom tužiteljstvu Izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv T. B. (52) zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo Oduzimanje tuđe pokretnine iz čl. 291. KZ-a F BiH.

 

 

Read 3275 times
Pročitajte još na Ljubuškom portalu:


vtc nov 16 12 16

ding inzenjering